Træning og Kampe

Klassen har 9 timers træning om ugen fordelt på to morgen-træninger og en middags-træning. Træningen bliver varetager af Tom Søjberg og Michele Demontis, som begge har været divisionstrænere på seniorplan i mange år, og dermed ved hvad der skal til for at slå igennem, når man går fra ungdomsfodbold til seniorfodbold. Tom har ligeledes været instruktør på DBUs A-licens uddannelse og har selv UEFA pro-licence

Vi benytter VSKs rigtig gode faciliteter, og træningen foregår både på gode græsbaner, kunstgræsbaner og indendørs.

Klassen deltager hvert år i Skoleligaen, som er en landsdækkende turnering kun for fodboldklasser, så man sikrer et godt spilleniveau. Klassen har hold i både skoleliga 1 og skoleliga 2, så der er plads til både elitespillere og breddespillere.

Se mere om disse turneringer på www.skoleligaen.dk

Derudover deltager klassen hvert andet år i ISF-cuppen, hvor der spilles mod andre fodboldklasser fra hele landet, og vinderskolen kvalificerer sig til VM i skolefodbold.

Til træning og kamp vægter vi teknik, taktik og mentaltræning højt. Gennem skoleåret vil du blive bedre til at forstå og udføre spillet via træning, grundig vejledning og tydelighed.

I den daglige træning bliver der lagt stor vægt på højt humør, samtidig med at vi har en seriøs træningskultur. Vi ønsker, du som elev i fodboldklassen får et rigtig sjovt år med masser af nye kammerater, men vi forventer også, at du deltager aktivt i træning og kamp med det mål at blive en bedre fodboldspiller. Du vil få karakter for din indsats til fodbold, og den gives  dels ud fra dit fodboldmæssige niveau, men i lige så høj grad, ud fra hvor aktivt, engageret og humørfyldt du deltager i træning og kamp.

I klassen arbejdes der med at skabe et godt sammenhold; det at lære at tage ansvar og forberedelse til fodbold på et højt niveau. Derfor forventer vi, at du er engageret, udfordringsparat, pligtopfyldende og helst også humoristisk. Du kan forvente et super skoleår, hvor udvikling af selvstændighed, modenhed, parathed, ansvar, glæde og humor følges ad med faglighed i såvel fodbold som andre fag.

 

Klassen vandt Danmarksmesterskabet i Skoleliga 1 maj 2022 - se billeder til venstre.